Yeni Dönem Nöbet Listeleri Hakkında

Değerli Meslektaşlarımız,

1 Eylül 2020 – 1 Ocak 2021 tarihleri arası hazırlanacak olan yeni dönem nöbet listeleri oluşturulacaktır.

Nöbet listeleri hazırlanacağı için mazeret bildirmek, nöbete girmek veya çıkmak isteyen eczacılarımızın en geç 15 Ağustos 2020 Cumartesi günü mesai bitimine kadar odamıza dilekçe ile başvurmalarını rica ederiz. (Sözlü talepler ve 15 Ağustos 2020 tarihinden sonra gelen dilekçeler işleme alınmayacaktır.)

(Dilekçeler fax ve mail ile kabul edilmeyecektir, elden aslı odamıza iletilmesi gerekmektedir.)

Olağanüstü durumlar dışında nöbet listeleri oluşturulduktan sonra nöbet değişimi yapılamayacaktır. Olağanüstü durumlarda ise o tarih için feragat etmiş kabul edilecektir.

Bilgilerinize sunulur.

9.Bölge Eskişehir Eczacı Odası