Sayın Ecz. Yücel Yenilmez'in Son Mesajı

           Değerli Meslektaşlarım,
         Aralık ayında yapılan Türk Eczacıları Birliği seçimlerinde 4 dönemdir Oda Başkanlığımızı sürdüren Sayın Ecz. Mukaddes Harmancı TEB Merkez Heyeti üyeliğine seçilerek başkanlık görevinden ayrıldı. 28 Aralık tarihinde yaptığımız yönetim kurulu toplantısında yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız başkanlık görevini oy birliği ile bana verdiler. O tarihten bu yana yönetim kurulumuz gençliğin, tecrübenin ve isteğin birleşmesiyle uyumlu çalışmalarına devam etmektedir.
         Bulunduğumuz her ortamda Eczacının sadece ilaç satan kişi olmadığını sağlık danışmanlığı gibi çok önemli bir görevinin olduğunu anlatıyoruz. Bu özelliğimizi ön plana çıkarmak ve daha kaliteli sağlık hizmeti verebilmek için yönetim kurulumuz ve meslek içi eğitim komisyonumuz çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. Bu çalışmalar neticesinde başladığımız meslek içi eğitim programları hız kesmeden devam edecek. Bu eğitimlere meslektaşlarımızın gösterdiği yoğun ilgi çalışma azmimizi sürekli arttırıyor.
         İlaç dışı birçok ürünün eczane dışına çıktığı bir dönemi yaşıyoruz. Ayrıca piyasada çok fazla olan dermakozmetikler nedeniyle bazı eczanelerimizde bilinçsiz dermakozmetik birikimi olmaya başladı. Bunlar da eczanelerimize ciddi maddi zararlar veriyor. Bu sıkıntıları en aza indirmek ve bu alanda daha fazla bilgiye sahip olmak için kurduğumuz dermakozmetik ve ilaç dışı ürünler komisyonumuz eğitim çalışmalarına başladı. Kısa süre sonra bu konuda da eğitimlerimiz başlayacak.
         Meslektaşlarımızın etkinliklerimize ve eğitimlerimize katılması bize her zaman güç katmıştır. Sizlerden aldığımız enerjiyle hep daha iyisini daha yenisini yapmaya çalışıyoruz.
         Değerli Meslektaşlarım,
         Bizlerin bir arada olma kültürü her zaman olmuştur. Bugün mesleğimiz birçok sıkıntı içindedir. Bu sıkıntılardan çıkmamızın tek yolu birlikte hareket etme yeteneğimizdir. TEB ve Eczacı Odalarımıza destek verdiğimiz sürece geleceğimiz aydınlık olacaktır. Bizler bu mesleği daha iyi şartlarda yapmak için her sorunla mücadele etmeye hazırız, tabi ki sizlerin desteğiyle..
                                                                Saygılarımla