2-25 Ocak 2023 Tarihleri Arası Nöbet Listesi

    Değerli Meslektaşlarımız;

    Bilindiği üzere Sağlık Bakanlığı Türkiye Tıbbi İlaç ve Cihaz Kurumu Nöbetçi Eczanelerin Düzenlenmesine İlişkin 12.12.2022 tarihinde yürürlüğe giren kılavuza göre, İl Sağlık Müdürlüğü tarafından İlimizde 16.12.2022 tarihinden itibaren 9 eczane nöbet tutacak şekilde düzenleme yapılması ivedilikle istenmiştir.

    Önümüzdeki süreçte TEB ve Sağlık Bakanlığı arasında görüşmeler gerçekleşecek olup, gelişmeler doğrultusunda nöbetçi eczane sayılarının tekrar düzenlenmesi ihtimali vardır.

    Bu sebeple 2 Ocak 2023 - 25 Ocak 2023 tarihleri arasında hali hazırda nöbet tutan eczaneler ile 9 eczane nöbetçi olacak şekilde liste oluşturulmuştur.

    Web sayfamız üye işlemleri nöbetler kısmında hazırlanan liste gözükmemektedir. Bu nedenle ekte yer alan nöbet listesinden takip edilmesi ve listelerin günlük alınarak asılması gerekmektedir.

   Nöbet sisteminin sürdürülebilir olabilmesi için gelişmeler doğrultusunda siz meslektaşlarımız ile Ocak ayı içerisinde bu konuda toplantı yapılacak olup, toplantı tarihi için ayrıca bilgilendirme yapılacağı hususunu bilgilerinize rica ederiz.  

                      

                                                                                                          9. Bölge Eskişehir Eczacı Odası

                                                                                                                       Yönetim Kurulu

 

 

 

EK DOSYALAR

NÖBET LİSTESİ